Από τα εισερχόμενα υλικά γίνονται συνεχής δειγματοληψίες στο εργαστήριο, όπου υποβάλλονται σε χημικό και φυσικό έλεγχο βάσει των απαιτουμένων προδιαγραφών. Με την βοήθεια του στερεομικροσκόπιου εντοπίζονται ακόμα και οι παραμικρές αποκλίσεις στην διατομή των προφίλ οι οποίες διορθώνονται άμεσα στα μηχανήματα εξέλασης. Ο έλεγχος της συγκόλλησης γωνιών αποδεικνύει την υψηλή αντοχή κατά τη μηχανική επίδραση πίεσης. Με την ομογενή συγκόλληση των δύο γωνιών επιτυγχάνεται τέτοια σταθερότητα σαν να ήταν ένα κομμάτι.

Η οικολογική συνείδηση ξεκινά απ’ τον καθένα μας και όχι μόνο με νομοθετικούς θεσμούς. Αλλάζοντας τη συνείδηση μας αλλάζει και η συμπεριφορά μας προς το περιβάλλον. Η DESYN με τη σύμβαση GREENLINE χαράζει τον δρόμο της αποτελεσματικής προστασίας του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας σύγχρονα και φιλικά προς αυτό υλικά.

Μια αποτελεσματική και σημαντική προστασία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις σας προσφέρουν τα συνθετικά κουφώματα DESYN καθώς αποτελούνται από ανθεκτικά πολυθάλαμα προφίλ με ενσωματωμένη χαλύβδινη ενίσχυση προσφέροντας μεγάλη ασφάλεια.

[/vc_row_inner]

Η αποτελεσματική ηχομόνωση δεν αποτελεί απλά ζήτημα άνεσης, αλλά παίζει βασικό ρόλο για την ευεξία των ανθρώπων. Με τα κουφώματα της DESYN μπορούμε να ακούμε στο εσωτερικό του σπιτιού το 1/24 της εξωτερικής ηχορύπανσης.

Είτε πρόκειται για κουφώματα παλιών κτιρίων είτε για νεόκτιστων βασικό κριτήριο αποτελεί η απόδοση τους και για αυτό το λόγο η προστασία από το ψύχος και την θερμότητα παίζει σημαντικό ρόλο. Μια από τις κυριότερες αιτίες για μία αποτελεσματική μόνωση είναι τα κουφώματα.

Τα συστήματα συνθετικών κουφωμάτων της εταιρίας διαθέτουν διπλά λάστιχα στεγανοποίησης και σε συνδυασμό με τους γερμανικούς μηχανισμούς που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία επιτυγχάνουν απόλυτη στεγανότητα μέχρι 12 Μποφώρ. Αυτό προκύπτει και από τα πιστοποιητικά δοκιμών.

Τα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ KÖmmerling διαθέτουν διπλά λάστιχα, διπλά ευρωπαϊκά κρύσταλλα, Γερμανικούς μηχανισμούς που κλείνουν σε πολλαπλά σημεία, με άψογη λειτουργικότητα. Η KÖmmerling δημιουργεί αρχιτεκτονικές προτάσεις πάνω απο συγκρίσεις.Aπαιτούμενα προσόντα Standards (DIN) Περιγραφή
ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ (Καταρρακτώδης βροχή, αέρας) DIN 18055 Κούφωμα
(Στεγανότητα αρμού, στεγανότητα κατά της βροχής και κατά μηχανικής
επίδρασης.)
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΟΥ DIN 18055 – RAL-GZ 716/1 Κούφωμα
(Στεγανότητα αρμού, στεγανότητα
κατά της βροχής και κατά μηχανικής
επίδρασης.)
Έλεγχος συστήματος
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ DIN 4108 – WSVO ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ οικοδομών
Κανονισμός ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ
ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ DIN 4109 – VDI 2719 Ηχομόνωση οικοδομών
Ηχομόνωση κουφωμάτων
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ DIN 18054 – DIN 18103 Παρακώλυση διάρρηξης παραθύρων
Παρακώλυση διάρρηξης εισόδων
Στατική DIN 18056 – DIN 10055 Teil 3 – DIN 10055 Teil 4 Ανοίγματα τοιχοποιίας – καταμέτρηση και αποπεράτωση
Οριζόντια και κατακόρυφα φορτία
Φορτία ανεμοπίεσης
ΑΕΡΙΣΜΟΣ DIN 1946-6 Αερισμός χώρου